Livstegn

Livstegn - Harlan Coben | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
7,21 MB
FILNAVN
Livstegn.pdf
ISBN
8115189765801

BESKRIVELSE

En ung kvinne som alle trodde var død, ringer plutselig sin x-kjæreste, en idrettsstjerne som er på nippet til å gjøre det store gjennombruddet. Han kobler inn sin agent, Myron Bolitar, som diskret starter en etterforskning. Men for hvert svar han får, dukker det opp nye løgner. På sin jakt etter sannheten dykker Bolitar ned i en skitten verden av sexkjøp og utpressing. Snart forstår han at sannheten kan koste ham livet.

Døren var ulåst, skriver avisen. Livstegn fra Kim Jong-un i nordkoreanske medier. Nord-Koreas statlige medier har viderebrakt noen uttalelser fra lederen Kim Jong-un etter nye spekulasjoner om helsa hans. Livstegn.

januar 1962 i New Jersey) er en amerikansk forfatter innen krim/spenningsromaner og thrillere.. Flere av hans romaner har flere samtidige handlinger, og de har ofte lokalisering i og rundt New York og New Jersey.

RELATERTE BØKER