Samtaler med onkel Nica og tante Viola

Samtaler med onkel Nica og tante Viola - Pedro Carmona-Alvarez | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Samtaler med onkel Nica og tante Viola.pdf
ISBN
4233310573898

BESKRIVELSE

Diktets Onkel er en hundreåring som bor i et hus der han ser ut på en annen poet sin grav. Diktets tante, den ulykkelige, den rasende med kopparra ansikt hun bor i en bydel som heter Dronninga. Diktets fettere er en haug med skrotnisser. Noen jobber på sirkus. De har paljettdrakter og ønsker seg et esel. De er knallstilige tjuvradder, alle som én. Kusinene skriver dikt og blir kjent og glemt, flytter på seg, skriver, blir stjerner, lutter å skrive, publiserer under nye navn, flytter, glemmes, huskes. Og slektas dauinger ligger i de glemte gravene sine og sier la meg for faen ligge: Alle her heter Anti-Lazarus.

De er knallstilige tjuvradder, alle som én. Kusinene skriver dikt og blir kjent og ... Stikkord: Samtaler med onkel Nica og tante Viola Bokhøsten 2015, Ymse bokinnlegg 25.

Episodebeskrivelse. Verden finnes ikke på kartet men i Pedro Carmona-Alvarez Samtaler med onkel Nica og tante Viola Diktets Onkel er en hundreåring som bor i et hus der han ser ut på en annen poet sin grav.

RELATERTE BØKER