Bruk av løfteredskap

Bruk av løfteredskap - Knut Førland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Førland
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Bruk av løfteredskap.pdf
ISBN
8521336543256

BESKRIVELSE

"Boka tilfredsstiller dagens opplæringsplaner (G11) for anhuking både i landbasert industri, bygg- og anleggsvirksomhet og offshore. Den er skrevet av Knut Førland, en av landets mest erfarne innenfor brukeropplæring på kran og løfteredskaper. Forfatteren deler av sin rike erfaring som lærer, sakkyndig og instruktør innenfor kontrolløropplæringen. Her er grundige, instruktive beskrivelser knyttet til et rikt utvalg av detaljerte foto. Hvert kapittel avsluttes med øvingsoppgaver og i delen om løftetabeller vises det hvordan du beregner kapasiteter, med oppgaver og fasit."

Bruk av sikkerhetsbelte og feste for sikkerhetstau Kjøp 'Bruk av løfteredskap' av Knut Førland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788280211224 Merkingen skal ikke svekke tilbehørets belastningsevne.

Bruk av rullestillas § 17-18. Forankring av stillaser § 17-19.

RELATERTE BØKER