Hersketeknikk

Hersketeknikk - Hilde Sandvik, Jon Risdal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Sandvik, Jon Risdal
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Hersketeknikk.pdf
ISBN
9151736728532

BESKRIVELSE

Har du blitt oversett på møter? Blir du sablet ned i debatter uten at du helt kan gjøre rede for hva som skjedde? Får du ros for å ha vært "flink jente" eller føler deg som en tosk etter den strålende festen der "alle" var til stede? Først etterpå kommer raseriet over å ha blitt utsatt for hersketeknikker. Men da er det for sent å ta til motmæle. Denne boka lærer deg å avsløre hersketeknikkene og slå tilbake! Forfatterne kartlegger, analyserer og setter navn på hersketeknikker i dagens Norge. De viser hvordan primitive teknikker kan brukes til å sette mennesker ut av spill. Boka har rikelig med eksempler og historier fra virkeligheten som de aller fleste vil kjenne igjen, enten de er fra dagligliv eller fjernsynsdebatter. Skarpt og vittig illustrert av Per Dybvig.

Mennesker som bruker hersketeknikker er først og fremst opptatt av å vise at de har makt. De ønsker å fremheve seg selv på bekostning av andre. I 2007 ga Hilde Sandvik og Jon Risdal ut boka «Hersketeknikk.

5: Snakk med noen. Ta gjerne opp problemet med din nærmeste leder eller verneombudet. Ingjald Nissen, norsk psykolog og filosof, er opphavsmannen bak begrepet "Hersketeknikk", som han brukte allerede i 1945.

RELATERTE BØKER