Jeg er fremdeles her

Jeg er fremdeles her - Veronica Kristoffersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Kristoffersen
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Jeg er fremdeles her.pdf
ISBN
4546736595053

BESKRIVELSE

Jeg var så liten, som en maur i en høystakk. Det var ingen som så meg; jeg var som ingenting! Hvorfor så ingen meg? Hvordan kunne jeg bli så isolert?Veronica Kristoffersen skriver om det å leve i et forhold med fysisk, psykisk og sosial vold. Med boken ønsker hun å hjelpe andre mennesker i samme situasjon. Frykten og angsten går hånd i hånd, men det finnes hjelp å få.

Det var ingen som så meg; jeg var som ingenting! Hvorfor så ingen meg? Hvordan kunne jeg bli så isolert? Veronica Kristoffersen skriver om det å leve i et forhold med fysisk, psykisk og sosial vold. Med boken ønsker hun å hjelpe andre mennesker i samme situasjon.

Frykten og angsten går hånd i hånd, men det finnes hjelp å få. Jeg blir ved hennes side i natt, slik at jeg kan være nær henne, lytte til henne og se på hennes vakre ansikt. Jeg vet at hun er 100 år, og jeg er evig takknemlig for å ha min kjære farmor her fremdeles, men likevel har jeg alltid trodd at jeg skulle få ha henne enda litt til». Ser ut som folk slapper mer og mer av nå.

RELATERTE BØKER