Jeg vet at man kan bli helt glad igjen

Jeg vet at man kan bli helt glad igjen - Eli Rygg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Rygg
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Jeg vet at man kan bli helt glad igjen.pdf
ISBN
3197587376903

BESKRIVELSE

Eli Rygg, 15 år: En mer enn vanlig forvirret tenåring. Skadet av overgrep, merket av morens død et år tidligere. Hun sykler hvileløst rundt i nabolaget, klenger på venninnene sine, fester i helgene. Hun har en alt for stor kropp, i alt for tynne klær. Eli Rygg, 30 år: «Hele Norges Portvei-Eli» er alltid blid, sier alltid ja - men det henger ikke sammen med kaoset hun føler på innsiden. Eli Rygg, nå: En trygg og sikker sekstiåring, som har funnet sin plass i verden. Hvordan kom hun dit? I denne boken forteller Eli Rygg åpenhjertig om sårene livet har påført henne, og om hvordan hun har klart å bygge seg opp. Systematisk arbeid med både kroppen og sinnet har gitt resultater. La deg inspirere av hennes metoder - og lær, gjennom hennes øyne, å se det lille barnet som trenger din hjelp.

Kjøp boken Jeg vet at man kan bli helt glad igjen av Eli Rygg (ISBN 9788272016028) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Skadet av overgrep, merket av morens død et år tidligere. Hun sykler hvileløst rundt i nabolaget, klenger på venninnene sine, fester i helgene.

RELATERTE BØKER