Julefeiring i Andeby

Julefeiring i Andeby En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Julefeiring i Andeby.pdf
ISBN
6340785919293

BESKRIVELSE

Sammen med den juleglade og - det er ikke til å underslå - noen ganger julestressete Duck-familien, tas leseren med gjennom alle julens stadier: Fra ønskelistene til innkjøpene, hemmelighold og prøvelser, julepynting, familiemiddager og gaveutdeling. Ideell til å lese kapittel for kapittel etterhvert som førjulstiden skrider fremover, eller som koselig lektyre når romjulen legger et lindrende slør over alle strabasene. Tegneseriene er hentet fra det beste av Donald-Duck-skaperne, og boken er gjennomgående utstyrt med flotte Disney-illustrasjoner som må sette selv den gjerrigste Skrue i god, gammeldags julestemning

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Julefeiring i Andeby (ISBN 9788242951328) hos Adlibris.com.

Eg synest berre det er teit å diskutere Andeby om ein ikkje tar Andeby på alvor. Jul i Andeby er skrevet og tegnet af Carl Barks. Historien blev bragt i Anders And & Co.

RELATERTE BØKER