Legenden om den hellige drankeren

Legenden om den hellige drankeren - Joseph Roth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joseph Roth
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Legenden om den hellige drankeren.pdf
ISBN
1174748271907

BESKRIVELSE

80 år etter at Radetzkymarsjen forelå på norsk, utgis nå for første gang tre av Joseph Roths mest avholdte langnoveller i oversettelse ved Stein Dahl Mathisen. Drankeren Andreas sover under Seinen-broen i Paris, med gamle aviser som dyne. Møtet med en ukjent som låner ham 200 franc, setter i gang en kjede av små undere: et varmt måltid, en grundig barbering, et møte med en forhenværende kjæreste og en gammel venn. Joseph Roth betegnet selv denne uortodokse, melankolske og forsonlige legenden som sitt testamente. Stasjonsmester Fallmerayer, en fortelling om tittelheltens lidenskapelige kjærlighet til en russisk grevinne, som ved en tilfeldig togulykke kommer inn i hans beskjedne liv, er en utsøkt kjærlighetshistorie.

Møtet med en ukjent som låner ham 200 franc, setter i gang en kjede av små undere: ... Legenden om den hellige drankeren. Forfatter: Roth, Joseph.

Forlag: Bokvennen Forlag. Pris: kr 163,-Utgivelsesår: 2014.

RELATERTE BØKER