Mestringskatten; (coping cat); arbeidsbok

Mestringskatten; (coping cat); arbeidsbok - Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Mestringskatten; (coping cat); arbeidsbok.pdf
ISBN
1521895804889

BESKRIVELSE

Mestringskatten er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi. Den går over 12 uker, og mens de første 6 timene benyttes til psykoedukasjon, er de siste 6 timene avsatt til eksponeringtrening. I arbeidsboken introduseres de ulike begrepene som skal læres, og hvordan det skal jobbes med stoffet bl.a. i form av spill, historier og bilder.

Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi, og ble opprinnelig utviklet av Philip C. Kendall.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Kjøp Mestringskatten fra Bokklubber Mestringskatten er et strukturert behandlingsprogram for barn og ungdom med angst. Behandlingen er basert på kognitiv atferdsterapi.

RELATERTE BØKER