Muldvarpen

Muldvarpen - John Le Carré | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Muldvarpen.pdf
ISBN
7919916086010

BESKRIVELSE

I Secret Service finnes en muldvarp. En forræder som via mørke irrganger undergraver etterretningsvesenets virksomhet og lekker hemmelige opplysninger til fienden. Det blir George Smiley som får i oppdrag å røke ut muldvarpen.

Forestillingen vant også prisen for "årets beste teaterforestilling" under UtAwards 2018. Muldvarpen er udsprunget af lysten til at skabe en anderledes og aktiv naturbørnehave, og et sted som rummer livskvalitet for både børn og voksne. Administration og post.

Den bruker disse tunnelene for å jakte. Vanligvis blir jorda fraktet til overflaten og en kan se karakteristiske jordhauger. Eventyrene til muldvarpen og vennene hans, en hare, et pinnsvin og en mus. Muldvarpen bestemmer seg for å finne synderen.

RELATERTE BØKER