So long; norske forfattere om Leonard Cohen

So long; norske forfattere om Leonard Cohen - Arvid Skancke-Knutsen, Eldrid Lunden, Erling Aadland, Fredrik Wandrup, Håvard Rem, Kari Hesthamar, Pedro Carmona-Alvarez, Ruth Lillegraven, Susanne Hedemann Hiorth, Terje Dragseth, Tom Skjeklesæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Skancke-Knutsen, Eldrid Lunden, Erling Aadland, Fredrik Wandrup, Håvard Rem, Kari Hesthamar, Pedro Carmona-Alvarez, Ruth Lillegraven, Susanne Hedemann Hiorth, Terje Dragseth, Tom Skjeklesæther
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
So long; norske forfattere om Leonard Cohen.pdf
ISBN
3148496320249

BESKRIVELSE

Den canadiske sangeren, komponisten og forfatteren Leonard Cohen (f. 1934 - d. 2016) var elsket i Norge i seks tiår. Først av en engere krets litterater og lesende. Deretter som en del av etterkrigsgenerasjonens lydspor på seksti- og syttitallet. I åttiårene, da stjernen hans hang lavt i andre deler av verden, og artisten selv var på den gale siden av 50, ble han en regelrett popstjerne i Norge. Med salgstall som kunne måle seg med hvem som helst av det tiårets storselgere. I «So Long, Leonard Cohen» skriver de 11 norske forfattere og journalister om ulike aspekter ved Cohens liv og produksjon. Det gjør de med en entusiasme og en innsikt som i seg selv fungerer som en serie svar på spørsmålet: «Hva var det med Leonard Cohen og Norge?». Boken er illustrert og inneholder en detaljert oversikt over alle Leonard Cohens 17 konserter i Norge.

2016) var elsket i Norge i seks tiår.Først av en engere krets litterater og lesende. SO LONG «11 norske forfattere om Leonard Cohen ... Forfatter: Leif Gjerstad og Lars Ulseth ISBN: 978-82-93039-76-1 Utgivelsesår: 2020 Format: 17 x 24 cm - 408 sider Språk: Bokmål Kjøp ... Cohens diktbok «Flowers for Hitler» fra 1964 er dedisert Marianne Ihlen, og sangen «So long Marianne» er skrevet om henne.

innbundet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788293039662. Den canadiske sangeren, komponisten og forfatteren Leonard Cohen (f.

RELATERTE BØKER