Varg Veum

Varg Veum - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Varg Veum.pdf
ISBN
1048432325517

BESKRIVELSE

2. juli 1947: En gruppe desperate menn flykter fra Espeland interneringsleir for landssvikdømte. Neste dag forlater skuten Solbris Norge med kurs for Argentina. Nesten førti år etter, en frostkald februardag i 1986, tropper en kvinne opp på Varg Veums kontor. Hennes kjære sønn er forsvunnet, og hun frykter at dårlige venner kan være innblandet. Veum vikles snart inn i et nett av nazisympatiserende ungdommer og gamle krigshelter. Og likene hoper seg opp ... Over det hele hviler en klam skygge fra fortiden, med Solbris-mysteriet i sentrum. Dette er fjerde bok i 7 fjell-serien. Historien kan leses som et frittstående mysterium, men den årvåkne leser kan også finne ledetråder til en enda større historie - som fortsetter. Forordet av krigsforskeren og forfatteren Øystein Sørensen gir fortellingen en spennende ramme.

The Party is about to hold a leadership election. Varg Veum har roet ned livet med sin kjaereste, Karin, og fått seg fast jobb som laerer. Men idyllen varer ikke lenge.

Han ble utdannet som sosionom og arbeidet i barnevernet i Bergen.Fremdeles hender det han får saker med røtter bakover til denne tiden. Der hvor roser aldri dør. Les mer.

RELATERTE BØKER