Autentisitetens etikk

Autentisitetens etikk - Charles Taylor | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles Taylor
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Autentisitetens etikk.pdf
ISBN
9599400413727

BESKRIVELSE

Et sentralt kjennetegn ved Moderniteten er idéen om individualisme. Men med den har det moderne selvet havnet i et paradoks - autentisitetskulturen, med dens idé om at vi alle kan finne kilden til et verdifullt liv i vår egen private subjektivitet, forstår ikke at det moralske rom er et kollektivt rom.Man finner ikke frem til hva som er verdifullt ved å rote på soveværelset, derimot finner man det ved å analysere de historisk frembragte, kollektive forestillinger det moderne selvet har om seg selv. Charles Taylor er professor ved McGill University, Canada og leverer med Autentisitetens etikk (The Malaise of Modernity) et viktig bidrag til debatten om det moderne samfunnets grunnlag og fremtidsutsikter. Oversatt av Petter Nafstad.Nr. 33 i Cappelens upopulære skrifter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245606225 Kjøp Autentisitetens etikk fra Cappelen Damm Undervisning Et sentralt kjennetegn ved Moderniteten er idéen om individualisme. Men med den har det moderne selvet havnet i et paradoks - autentisitetskulturen, med dens idé om at vi alle kan finne kilden til et verdifullt liv i vår egen private subjektivitet, forstår ikke at det moralske rom er et kollektivt rom. Taylor C.

Men med den har det moderne selvet havnet i et paradoks - autentisitetskulturen, med dens idé om at vi alle kan finne kilden til et verdifullt liv i vår egen private subjektivitet, forstår ikke ... Taylor uttrykker i Autentisitetens etikk et ønske om å restaurere autentisitet som moralsk ideal. Det er nødvendig fordi idealet er forfalt.

RELATERTE BØKER