Barnevern for barnehagefolk

Barnevern for barnehagefolk - Kristin Holte Haug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Holte Haug
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Barnevern for barnehagefolk.pdf
ISBN
6871924474851

BESKRIVELSE

Barnehagefolk har en unik mulighet til å oppdage barnehagebarns signaler om at de ikke har det bra, og sørge for at de får hjelp i tide. Barnehagefolk ønsker å se, men vet ikke alltid hva de skal se etter eller hvordan de skal gå fram ved bekymring for et barn.Med denne boken ønsker forfatteren å bidra til barnehagelærerstudenters og barnehagepersonalets videre kunnskapsbygging gjennom ulike faglige og juridisk innganger. På den måten får barnehagefolk et handlingsrepertoar som kan brukes helt fra den første bekymringen oppstår, og videre i barnehagens arbeid med barnet, foreldrene og barnevernet. Barndommen kommer ikke i reprise. Barn vokser ikke av seg skader forårsaket av dårlige omsorgsbetingelser - tvert imot kan slik skader sette varige spor. Barnehagens samfunnsmandat tilsier at barnehagefolk må opptre som barnas advokater, føre ordet for dem, forhandle og handle. Barna skal slippe å bære byrdene alene, og de skal oppleve at hjelp finnes.«Barnevern for barnehagefolk» er skrevet for barnehagelærerstudenter, barnehagelærere og andre yrkesgrupper i norske barnehager. «Forfatteren er en utmerket formidler. Hun veileder leserne på et fagfelt som er utfordrende i sin kompleksitet, med respekt for det sårbare barnet og alle som omgås det.»Ingeborg Tveter Thoresen, Første steg

I august og september står, relasjon, tillit, synlighet, vennskap, trygghet, kommunikasjon og nærhet i hovedfokus, som tema og samtaleemne. Snakk med personalet om det dukker opp spørsmål, tanker om oppstarten og om hvordan dagen er i barnehagen. Av Berit Bae: Dr.philos.

Kjøp boken Barnevern for barnehagefolk av Kristin Holte Haug (ISBN 9788215030395) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER