Bestialitetens historie

Bestialitetens historie - Jens Bjørneboe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Bjørneboe
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Bestialitetens historie.pdf
ISBN
1504847112190

BESKRIVELSE

Regnet av mange som hovedverket til Jens Bjørneboe. Gjennom tre frittstående, men tematisk beslektede romaner gir Bjørneboe nærgående studier av menneskets ulvenatur. I Frihetens øyeblikk får leseren følge en rettstjener og hans notater fra et oppsiktsvekkende omstreiferliv, i Kruttårnet en historisk gjennomgang av den hvite manns ødeleggelser, og til slutt kommer nedtegnelsene til «protokollføreren», som registrerer den ondskap som har fulgt menneskeheten inn i vår egen tid, i Stillheten.Den sydende sterke romantrilogien er her samlet i ett bind. «Tre bøker vil bli stående fra etterkrigstidens norske litteratur: Frihetens øyeblikk, Kruttårnet og Stillheten.»Jan Andrew Nilsen, VGOm Jens Bjørneboe på wikipediaUtdypningsartikkel på Store norske leksikonForfattersider på dagbladet.no

september. I Frihetens øyeblikk er jeg-stemmen rettstjener i Heiligenberg, et lite fyrstedømme i Alpene. Bestialitetens historie regnes av mange som hovedverket til Jens Bjørneboe.

På lager Sendes vanligvis innen 24 timer Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Regnet av mange som ... Bestialitetens historie regnes av mange som hovedverket til Jens Bjørneboe. Gjennom tre frittstående, men tematisk beslektede romaner gjør Bjørneboe nærgående studier av menneskets ulvenatur.

RELATERTE BØKER