De velvillige

De velvillige - Jonathan Littell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Littell
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
De velvillige.pdf
ISBN
8244750378766

BESKRIVELSE

"Hvis du er født i et land eller en tid der ingen kommer for å drepe din kone eller dine barn, og heller ikke noen kommer for å be deg drepe andres koner og barn, så takk din Gud og gå i fred. Men hold alltid fast ved denne tanken: Du har kanskje vært heldigere enn meg, men du er ikke et bedre menneske." Hovedpersonen i De velvillige. "årets viktigste og beste roman ... en slående sterk prestasjon." Ane Farsethås, Morgenbladet

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788203374067 Finn synonymer til velvillig og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. De velvillige Hva er prisen for vennskap? Helen befinner seg på bunnen.

Du kan for eksempel bruke ordet elskverdig i stedet for velvillig som er det som gjør dem synonymer til hverandre Husk imidlertid at betydningen av ord ofte avhenger av konteksten. "Hvis du er født i et land eller en tid der ingen kommer for å drepe din kone eller dine barn, og heller ikke noen kommer for å be deg drepe andres ko La oss også gjøre de velvillige menneskene vi studerer med, stevnebevisste, og hjelpe dem til å være til stede, hvis det er mulig. OpenSubtitles2018.v3.

RELATERTE BØKER