Evaluering i teori og praksis

Evaluering i teori og praksis En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Evaluering i teori og praksis.pdf
ISBN
4860079278737

BESKRIVELSE

De senere årene har vi sett en eksplosiv vekst i planer, registreringer og rapporteringer innen offentlig sektor. Evalueringer er derfor en del av det som enkelte omtaler som kontroll- og tilsynstyranniet innenfor offentlig sektor. Det hersker imidlertid stor uvitenhet om hva som ligger i det å evaluere. Denne boken viser hva vi mener med evaluering, ulike sider ved det å gjennomføre en evaluering samt noen av de dilemmaene og utfordringene som møter en evaluator. Boken møter et behov hos studenter innen samfunnsfag som vil komme til å arbeide med temaet evaluering i sin framtidige yrkesutøvelse. Temaet er også av generell interesse. Bidragsyterne i boken er alle tilknyttet det samfunnsfaglige miljøet ved Høgskolen i Molde.

Evaluering er ikke noe mystisk eller rart. Evaluering er å vurdere noe, si om noe er godt eller dårlig, og det gjør vi jo hver dag, mange ganger ... Tradisjoner, praksis, mangfold er å gi bedre innsikt i og forståelse av hva evaluering er, og å vise bredden og mangfoldet i evalueringsfaget i dag.

Les mer. Observasjon og veiledning med VR og 360°-video.

RELATERTE BØKER