Finn 200 feil

Finn 200 feil - Christer Torjussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christer Torjussen
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Finn 200 feil.pdf
ISBN
9757581079455

BESKRIVELSE

Finn 200 feil inneholder hysteriske bilder av rare skilt, tvetydige skriblerier og lapper spekket med morsomme skrivefeil - alt samlet inn av komiker og MMS-entusiast Christer Torjussen. Boken er et resultat av Christer og vennekretsens notoriske mobilknipsing gjennom flere år. Denne herlige samlingen setter lattermusklene i høygir - og du vil ikke tro hva folk får seg til å skrive! Bildene er 100 % autentiske, og er knipset i hver krinkelkrok av Norge, ispedd noen gullkorn fra utlandet. En fantastisk morsom bok som garantert får deg til å trekke på smilebåndet og le høyt - uansett anledning!

Annonsen ligger i feil kategori, kan dere fjerne den? Svar: Av og til legger selgere annonsen sin i feil kategori. Dette er dumt både for selger og kjøper. Funksjonen FINN.RAD i Excel finner ting i en tabell eller et område etter rad.

Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge! Finn 200 feil inneholder hysteriske bilder av rare skilt, tvetydige skriblerier og lapper spekket med morsomme skrivefeil - alt samlet inn av komiker og MMS-entusiast Christer Torjussen. Boken er et resultat av Christer og vennekretsens notoriske mobilknipsing gjennom flere år.

RELATERTE BØKER