Fra Hompetitten til Bakvendtland; 39 barneviser

Fra Hompetitten til Bakvendtland; 39 barneviser - Alf Prøysen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Fra Hompetitten til Bakvendtland; 39 barneviser.pdf
ISBN
6198871638692

BESKRIVELSE

En skikkelig klassiker!Få, om noen, har sunget seg inn i norske barns hjerter som Alf Prøysen. Fra han lanserte Musevisa i 1946 er hans viser blitt sunget og elsket av flere generasjoner barn. I denne boka er 39 av de mest kjente og kjære sangene samlet med noter og besifring. Melodiene er komponert av kjente tonekunstnere: Bjarne Amdahl, Arnljot Høyland, Finn Luth, Kåre Siem og Johan Øian. En bok som sprer sangglede!

( 2 stk) Gjermund Hulaas/Rolv Nordal/Hans Stordal Folkeviser og folkesanger. 150 sanger fra 28 land ( 2 stk) Fra Hompetitten til Bakvendtland.

39 barneviser Fra Hompetitten til Bakvendtland er tittelen på ei sangbok fra 1966 og to ulike musikkalbum med Alf Prøysens barneviser.. Boka Fra Hompetitten til Bakvendtland - 39 barneviser ble første gang utgitt av Tiden i 1966, men har kommet i flere opplag siden.Boka ble illustrert av Tore Bernitz Pedersen..

RELATERTE BØKER