Harry Potter og Halvblodsprinsen

Harry Potter og Halvblodsprinsen - J.K. Rowling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.K. Rowling
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Harry Potter og Halvblodsprinsen.pdf
ISBN
6100139176635

BESKRIVELSE

En kald, høstlig tåke presser seg mot vinduene. Harry Potter sitter på rommet sitt og venter. Han har fått beskjed om at rektor Humlesnurr vil komme å hente ham. En av de siste gangene han så ham, var han i kamp med Voldemort, og Harry kan ikke helt tro på at Humlesnurr vil dukke opp hjemme hos Dumlingene. Hva er det som ikke kan vente til skolen begynner om få uker? Harry Potters sjette år på Galtvort skole for hekseri og trolldom får en uvanlig og dramatisk start. Voldemort er tilbake, og skillet mellom gompeverdenen og magiverdenen er i ferd med å viskes ut. Harry får et innblikk i den sammensatte bakgrunnen til gutten som ble Voldemort. Kanskje kan han på denne måten finne ut hva som er Voldemorts svakhet?Harry Potter og Halvblodsprinsen er den sjette boka i serien om Harry Potter.Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi.

Lord Voldemort er tilbage ved fuld styrke og skyr ingen midler for at komme til magten. Med det i baghovedet må Harry tage tilbage til Hogwarts, hvor han igennem året må prøve ... HARRY POTTER PÅ RAUMABANEN: Harry Potter og Ron Weasley på vei til magikerskolen Galtvort, i «Harry Potter og Halvblodsprinsen».

En kald, høstlig tåke presser seg mot vinduene. Harry Potter sitter på rommet sitt og venter.

RELATERTE BØKER