Oldtidens religioner

Oldtidens religioner - Ingvild Sælid Gilhus, Einar Thomassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Sælid Gilhus, Einar Thomassen
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
Oldtidens religioner.pdf
ISBN
8757909012029

BESKRIVELSE

Mesopotamia, Egypt, Persia, Hellas og Romerriket - i denne boka skal vi langt tilbake i tiden, til de eldste sivilisasjonene i Midtøsten og den klassiske antikkens grekere og romere. Vi skal se nærmere på denne tidens forgangne religioner, frem til det religiøse mangfoldet i det romerske keiserrike noen hundre år inn i vår egen tid. I dette store riket levde ulike religiøse impulser og praksiser side om side i et fargerikt livssynsmarked som kan minne forbløffende om vår egen tid. Bare døde er disse religionene ikke. Fortellingene om de greske gudene og heltene har levd videre som del av vår felles kulturelle hukommelse gjennom hele Europas historie fram til i dag. Egypts pyramider og mumier utøver stadig sin mystiske tiltrekningskraft på vår tids mennesker. Babylons porter og ziggurater vekker i oss vage erindringer om en sivilisasjon bakenfor bibelhistorien.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Oldtidens religioner av Ingvild Sælid Gilhus, Einar Thomassen (ISBN 9788253032528) hos Adlibris.com.

I dette store riket levde ulike religiøse impulser og ... I religionene i oldtidens Egypt var det utallige guder, og forståelsen om eksistens og mennesker varierte fra sted til sted. For eksempel var Maat likevel et sentralt begrep som omhandler hvordan verdensordenen og balansen opprettholdes gjennom en ideal levemåte. Oldtidens religioner: midtøstens og middelhavsområdets religioner Av Einar Thomassen, Ingvild Sælid Gilhus Forlag Pax ISBN 9788253032528 Utgitt 2010, Innbundet.

RELATERTE BØKER