Turguide til Azorene

Turguide til Azorene - Anita Løvland, Birger Løvland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Løvland, Birger Løvland
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Turguide til Azorene.pdf
ISBN
1046058028925

BESKRIVELSE

Boken beskriver Azorenes ni øyer, med fokus på 30 fotturer og hva man kan oppleve av natur og landskap.

Se flere bøker fra Anita Løvland. Azorene består av ni øyer som ligger 1300 kilometer vest for Portugal, omtrent 1/3 av strekningen over til det amerikanske kontinentet. Azorene var i utgangspunktet ubebodde vulkanske øyer, med vill natur, høye fjell, utdødde vulkankratre, forrevne klippekyster og frodige daler med sjeldent rik vegetasjon, samt mengder av hval i havet. Anita og Birger Løvlands turguider er blitt velkjente for nordmenn som går turer i fjell- og kystområdene i sydligere strøk.

I Turguide til Lanzarote og … I tillegg er det satt av godt med tid til å utforske eller slappe av på egenhånd. São Miguel har mye å by på, og din turguide svarer mer enn gjerne med tips og råd om du måtte lure på noe underveis.

RELATERTE BØKER