Under en sort paraply

Under en sort paraply - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Under en sort paraply.pdf
ISBN
5767223142669

BESKRIVELSE

Dette er dikt som treffer hodet og setter seg i kroppen.Lars Saabye Christensen debuterte i 1973 som poet, og siden debutsamlingen "Dikt og datt", har han med jevne mellomrom skapt poesi med umiskjennelig "saabye'ske" tone. Med sin lett slentrende, tilsynelatende enkel stil har Saabye Christensen skrevet dikt som plasserer Oslos gater og liv på et poetisk verdenskart. Har du en gang hørt Lars Saabye Christensen lese dikt for et levende publikum, vil ingen få deg til å tro at poesien har vanskelig kår eller mangler publikum. Dette er dikt som treffer hodet og setter seg i kroppen. Niels Fredrik Dahl har laget utvalget og skrevet etterord til boka.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Under en sort paraply av Lars Saabye Christensen (ISBN 9788202184001) hos Adlibris.com.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 1999 Sider 251 Forlag Cappelen Damm AS Språk ... Dette er dikt som treffer hodet og setter seg i kroppen.Lars Saabye Christensen debuterte i 1973 som poet, og siden debutsamlingen Dikt og datt, har han med jevne mellomrom skapt poesi med umiskjennelig saabye'ske tone.

RELATERTE BØKER