Barndommen varer i generasjoner

Barndommen varer i generasjoner - Kari Killén | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Killén
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Barndommen varer i generasjoner.pdf
ISBN
5557449714259

BESKRIVELSE

Denne boken handler om å forebygge ulykkelige barne- og ungdomsliv samt neste generasjons omsorgssvikt og psykiske lidelser. Boken baserer seg på en helhetlig tilnærming hvor tilknytningsteori og -forskning står sentralt. Den knytter sammen teori og praksis, formidler kunnskap og beskriver relasjonsforankrede differensierte måter å forebygge på. Forfatteren dokumenterer at det finnes atskillig mer kunnskap om forebygging enn det som anvendes i praksis. Barn som ikke får hjelp til å bearbeide sine smertefulle opplevelser, vil kunne videreføre holdninger og ubearbeidede problemer til sine egne barn. Boken henvender seg til alle faggrupper som møter foreldre og barn tidlig i barns liv, og som ønsker å bidra til tidlig innsats og forebygging av vanskelige foreldre-barn-forhold, omsorgssvikt og psykiske problemer

utgave), Myk perm Søkeresultater for Barndommen varer i generasjoner - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Barndommen varer i generasjoner forebygging er alles ansvar.

Dette er en ny og bearbeidet ... barndommen varer i generasjoner vanskelige omsorgsgiver-barn-forhold, omsorgssvikt, psykiske problemer og atferdsproblemer må vi ha kunnskap om de prosesser som er gode, og som fører til «god ... Killèn har skrevet bøker om temaet; Barndommen varer i generasjoner, Det sårbare barnet, Forebyggende arbeid i barnehagen, Sveket 1 og 2 og Profesjonell utvikling og faglig veiledning. Bøkene er oversatt til en rekke språk.

RELATERTE BØKER