Et møte

Et møte - Milan Kundera | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Et møte.pdf
ISBN
1878850031484

BESKRIVELSE

Milan Kunderas siste essaysamling er et lidenskapelig forsvar for kunsten, i en tid som ikke lenger setter pris på verken kunst eller skjønnhet. Med den samme blanding av følelser og ideer som kjennetegner hans bestselgende romaner, møter forfatteren kunstuttrykk som hjelper oss å forstå hva det innebærer å være menneske. I Et møte kombineres på en elegant, vittig og original måte mange av de temaene som er typiske for Kundera, med personlige refleksjoner og historier. For første gang foreligger Milan Kunderas samlede romaner, essays og noveller på norsk, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.«Jeg kan ikke se for meg at noen kan lese denne boken uten å bli utfordret og opplyst, underholdt, forbløffet og opphisset, og til slutt begeistret.» John Simon, The New York Times Book Review

Dobbeltsjekk at de som er tildelt oppgaver og ansvar følger disse opp og at de har oppfattet hva som forventes av dem. Oppdater agenda for neste møte med saker til oppfølgning fra siste møte. møte på nynorsk.

Det finnes flere måter å planlegge et møte på i Teams: Velg Planlegge et møte i en chat (under boksen der du skriver en ny melding), for å sette opp et møte med personer i chatten. Gå til Kalender på venstre side av-appen, og velg Nytt møte i øvre høyre hjørne.

RELATERTE BØKER