Festbord

Festbord - Helene S. Lundberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene S. Lundberg
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Festbord.pdf
ISBN
1722845119038

BESKRIVELSE

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie? I løpet av et år er det mange små og store anledninger som skal feires - og ofte står man der og lurer på hvordan man skal gripe det an. Det er mye å spare i å ordne både kuvertpynt, bordkort og blomster selv, og bordet blir veldig mye flottere dersom serviettene er brettet i en form og stil som passer til det øvrige. Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Helene tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Varenummer: 1001 Kategori: Trøndersk Festbord. Del.

Bordet er dekket med en klassisk hvit duk og med linservietter i mørk grå som skaper en vakker kontrast. Mai festbord hjem til deg. For de som ønsker å feire 17.mai hjemme med venner og familie har vi satt sammen en pakke med smakfulle småretter og 17.

RELATERTE BØKER