Knoper & stikk som forenkler hverdagen

Knoper & stikk som forenkler hverdagen - Miki Anagrius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miki Anagrius
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Knoper & stikk som forenkler hverdagen.pdf
ISBN
9508097241565

BESKRIVELSE

For mange av oss begrenser knutekunnskapen seg til den tradisjonelle skosløyfen. Men ulike knuter, knoper og stikk kan komme til nytte også på andre områder i hverdagen, og i denne boken viser vi deg hvordan. Her lærer du 40 nyttige knoper og stikk - alle forklart gjennom tydelige steg-for-steg-bilder - som gjør bæring, lagring og oppheng til en lek. Dessuten er mange av knutene fine i seg selv, og vi gir deg inspirasjon til mer enn 20 morsomme og kreative knuteprosjekter. Finn frem tau og hyssing, og få orden på de løse trådene!

Norske og engelske. Kjøp 'Knoper og stikk, en trinnvis veiledning til knytting av den perfekte knuten til enhver anledning, camping, klatring, fiske, seiling, speideraktivitet' av Neville Olliffe fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788251655637 Fem knoper på en-to-tre: Knute på tråden Gode knuter er alfa og omega når båten skal fortøyes.

Kjøp boken Knoper og stikk av Geoffrey Budworth (ISBN 9788231611349) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER