Kunsten å kommunisere med pasienter

Kunsten å kommunisere med pasienter - Thore K. Aalberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thore K. Aalberg
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Kunsten å kommunisere med pasienter.pdf
ISBN
1095677255492

BESKRIVELSE

Hvordan kan behandlere innen alternativ medisin best kommunisere med sine pasienter? God kommunikasjon krever både ettertanke og refleksjon. I boken Kunsten å kommunisere med pasienter presenterer forfatter Thore K. Aalberg en rekke eksempler på møter mellom pasient og behandler. Boken viser hvordan kommunikasjon kan bidra til åpenhet og økt innsikt hos aktørene - eller motsatt, at uhensiktsmessige tilnærminger sperrer for forståelsen og gjør at behandlingssituasjonen kan gå i lås.Denne boken belyser både pasient- og behandlerroller, og inviterer til refleksjon rundt behandlerens evne til å observere både seg selv og pasienten. Viktige områder som diskuteres er: Konflikthåndtering og samtaleteknikker. Øvelser som kan styrke selvinnsikten hos begge deltagende parter. Kulturforskjeller, kjønn, farger, grafologi og søskenrekkefølgens betydning.De fleste eksemplene i boken er hentet fra behandlere som har et naturmedisinsk utgangspunkt, men boken inkluderer også eksempler fra skolemedisinen. Mange av kommunikasjonsutfordringene i relasjonen mellom behandler og pasient er imidlertid generelle og uavhengige av fag - og alle som arbeider med pasientbehandling vil derfor kunne kjenne seg igjen i bokens eksempler.

Noe håndterte utfordringene med å kommunisere med pasientene ved hjelp av ordlister laget av pårørende. De prøvde å hilse på pasientens språk, og la stor vekt på eget kroppsspråk for å oppnå forståelse og kontakt. Å kommunisere med mennesker med ulike forutsetninger Mennesker har ulike forutsetninger for å kommunisere.

... Kunsten å kommunisere med pasienter ... Forlag: Kunsten å kommunisere med pasienter Sidetall: 220 ISBN: ISBN 978-82-02-52718-1 Anmeldelse: God kommunikasjon krever både ettertanke og refleksjon.

RELATERTE BØKER