Mord av klasse

Mord av klasse - John Le Carré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Mord av klasse.pdf
ISBN
4335126165517

BESKRIVELSE

Den verdensberømte forfatteren av spionromanen beveger seg denne gangen i helt andre omgivelser - men mestrer sitt stoff like suverent som tidligere.Et mord er begått ved en høyt aktet engelsk kostskole, og de lamslåtte medlemmene av den lokale overklassen konstanterer at morderen finnes midt iblant dem.En kriminalroman av høyeste klasse, skrevet av en spenningens mester!

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Mord av klasse fra Bokklubber Den verdensberømte forfatteren av spionromaner beveger seg denne gangen i helt andre omgivelser - men mestrer sitt stoff like suverent som tidligere. Et mord er begått ved en høyt aktet engelsk kostskole, og de lamslåtte medlemmene av den lokale overklasse konstaterer at morderen finnes midt blant dem. Den verdensberømte forfatteren av spionromanen beveger seg denne gangen i helt andre omgivelser - men mestrer sitt stoff like suverent som tidligere.

Hva gjør hun på ... Da Daisy Wells og Hazel Wong ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene på første klasse har noe å skjule.Så lyder et skrik fra en av kupéene, og en rik arving blir funnet død. Daisy og Hazel står overfor sin vanskeligste sak hittil.

RELATERTE BØKER