Om den norske skrivemåten

Om den norske skrivemåten - Georg Johannesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Om den norske skrivemåten.pdf
ISBN
2017102473368

BESKRIVELSE

Få, om noen, behersket aforismene og de uventede vendingene som Georg Johannesen. Gjennom alt han gjorde går det en kritisk tråd rettet mot konformitet og vanetenkning. Om den norske skrivemåten kom ut i 1981 og er en samling skriftstykker som belyser nyere norsk retorikk. Boken består av lærde avhandlinger, leilighetsdikt, forelesninger, kåserier, intervjuer, polemiske innlegg, enquêter og så videre.

(1975). Boken er en samling eksempler og moteksempler til belysning av ... Kjøp Om den norske tenkemåten fra Bokklubber Sakprosavinner forandrer verden Vinneren av Dagbladets kåring av beste norske sakprosa-bok er en viktig, utfordrende, grensesprengende original og ikke minst hysterisk velskrevet essaysamling.

Eksempler og moteksempler til belysning av nyere norsk retorikk 1975-1980. Oslo: Cappelen, 2004 (1981).

RELATERTE BØKER