Se, jeg vokser

Se, jeg vokser - Hetty van de Rijt, Frans Plooij | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hetty van de Rijt, Frans Plooij
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Se, jeg vokser.pdf
ISBN
6967310536892

BESKRIVELSE

Alle babyer gjennomgår de samme forandringene i sin mentale utvikling på samme tid. Det kalles et mentalt utviklingssprang. Ved hvert sprang vil barnet ditt få mulightene til å lære nye ting. Og alle barn har lyst til å lære og til å mestre disse nye ferdighetene. Når han erverver de nye ferdighetene vil han kunne takle det puslespillet eller kaoset som har foregått i hjernen hans siden forrige sprang. Å lære nye ting hjelper barnet gjennom den vanskelige perioden og er bra for utviklingen han gjennomgår nå og resten av livet. Boken er basert på vitenskapelig forskning.Se jeg vokser vil gi foreldrene:- En veiledning til de forskjellige fasene i babyens utvikling- En forklaring på de "tre K"ene, og hvordan man bør reagere- Morsomme leker og hyggelige aktiviteter foreldre kan gjøre med barn og slik hjelpe dem gjennom utviklingsspranget.- En beskrivelse av hvordan babyen oppfatter omverdenen og hvordan det kan hjelpe foreldrene til å fortså hvilke forandringer barnet gjennomgår

Og alle barn har lyst til å lære og til å mestre disse nye ferdighetene. Se, jeg vokser hvordan du kan stimulere din babys mentale utvikling og hjelpe ham til å gjøre de 10 forutsigbare, vanskelige fasene til magiske sprang fremover Hetty van de Rijt; Frans Plooij; Ellen Huse Foucher (Oversetter) Se, jeg vokser. Pocket.

Jeg er desperat for svar ! HjelpHjelpHjelp! EDIT: Jeg er faktisk ikke 40 år gammel med hundrevs av år med erfaring assa. Jeg mente at jeg vet at det er dumt nå!... Personen i det andre diktet er en person som kanskje må se seg etter en ny jobb.

RELATERTE BØKER