Eit halvt liv

Eit halvt liv - Alfred Fidjestøl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alfred Fidjestøl
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Eit halvt liv.pdf
ISBN
6533250483420

BESKRIVELSE

Boka fortel historia om den folkekjære forfattaren, lyrikaren og journalisten Per Sivle. Forteljinga startar kronologisk med moras forsøk på å ta sitt eige liv, og avsluttar med diktarens eige sjølvmord i 1904. Her skildras mellom anna Sivles oppvekst i tre ulike fosterheim, hans pietistiske sinnelag i ungdomstida, arbeidet som avisredaktør og den uslitelege kjærleiken frå kona Wenche. Med kjelder, personnamnregister og biletliste.

Kort som vi har gitt og fått ved bursdager, årsdager, valentines day, og kort fra Bianco på morsdager og farsdager. Då nynorskparadis låg i Asker. Mediehuset Dagsavisen.

Romanen skildrer en tragisk, men romantisk kjærlighetshistorie mellom bygdejenta Louisa Clark (27) og rikmannen William Traynor (35). I 2007 skulle livet hans forandre ... Forfatter beholder opphavsrett til sine verk i henhold til Åndsverkloven, og gir Suicidologi rett til første publisering av et verk.

RELATERTE BØKER