Fysikk forkurs

Fysikk forkurs - Edel Storelvmo, Viggo Storelvmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edel Storelvmo, Viggo Storelvmo
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Fysikk forkurs.pdf
ISBN
2432308766216

BESKRIVELSE

Fysikk forkurs har gjennomgått en omfattende revisjon i henhold til Fagbeskrivelse for fysikk forkurs for ingeniørutdanning og maritim høgskoleutdanning, FK 2002-3. Boka dekker alle emnene i fagbeskrivelsen og er omarbeidet i henhold til læringsmålene i den. Det er også tatt hensyn til forkursets egenart og kvalitetsreformens fokusering på lærings- og evalueringsformer.Boka er basert på forfatternes mange års erfaring med undervisning på forkurset. Den har mange illustrasjoner og inneholder et stort antall eksempler og et bredt utvalg av oppgaver - inkludert eksamensoppgaver - som gjør den godt egnet til selvstudium. Etter hvert kapittel er det et sammendrag med viktige setninger, regler og formler, og bak i boka er det fasit til alle oppgavene.

Sier seg selv hva som lønner seg. Det finnes også tresemesterordning for ingeniører der du begynner med bare vanlig studiekomp, og ved ekstra timer om sommeren så er du på nivå med de "vanlige" ingeniørene når dere begynner på andre år. › Fysiske fag › Master, teknologi, fysikk, femårig (752114) › Fysiske og kjemiske fag › Fysiske fag (6521) › Naturvitenskapelige fag, håndverksfag og tekniske fag, andre › Bachelor, realfag, treårig (659929) Her kan du stille spørsmål vedrørende matematikken som anvendes i fysikk, kjemi, økonomi osv.

Kunnskap. Kandidaten kjenner til fagets metode, og dens anvendelse i realfag; Forkurs ingeniør: Fysikk Kan kjøpes separat Bevegelse 1, kraft og bevegelse 1, arbeidsmetoder i fysikk, målinger, eksperimenter og usikkerhet, energi og bevegelsesmengde, væsker og gasser, termofysikk, lys og bølger, atomfysikk og kjernefysikk, elektrisitet og kjemiske stoffer og reaksjoner, kraft, bevegelse 11 og statikk. Forkurs går over et helt år.

RELATERTE BØKER