Greske hemmeligheter som forlenger livet

Greske hemmeligheter som forlenger livet - Harald Gautneb | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Gautneb
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Greske hemmeligheter som forlenger livet.pdf
ISBN
1167253326763

BESKRIVELSE

Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Med riktig hverdagskost kan du forebygge kreft og andre fryktede sykdommer og dermed også leve et langt liv, sier forfatter Harald Gautneb. For ett år siden reise Gautneb sammen med fotograf Sven-Erik Røed til den greske øya Ikaria der øyas spreke 100-åringer bruker naturens urtehage som sitt eget medisinskap, spiser seg akkurat passe mette, drikker god vin til maten og lever et langt, avslappet og bekymringsløst liv uten tanke på hva som skjedde i går. Nå er alle opplevelsene, maten de spiste, folka de møtte og hemmelighetene med øybeboernes helsebringende kosthold samlet mellom to permer. Sammen med ny forskning på Radiumhospitalet og en god støttespiller i lege Stig Bruset på Regnbuen Helsesenter er urteplantenes fortreffelighet dokumentert. Stadig flere viser interesse for den høye levealderen på Ikaria, der innbyggerne er blant de lengstlevende i verden, forteller Harald Gautneb. I boken finner du også 40 oppskrifter med faktarammer om effekten urteplantene har på kroppen din. Forordet er skrevet av Stig Bruset.

Heftet Bokmål ... avslappet og bekymringsløst liv uten tanke på hva som skjedde i går.

Kjøp ny 305,- 305,- 349,- 305,- 305,- Kjøp brukt på iBok. Bokvarsling Opprett bokvarsling Dersom du ... Greske hemmeligheter som forlenger livet.

RELATERTE BØKER