Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud

Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud - Tonje Egedius, Anders Torp | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonje Egedius, Anders Torp
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud.pdf
ISBN
6653737816610

BESKRIVELSE

Pastorsønnen Anders Torp vokste opp i en pinsekarismatisk menighet som kjempet mot abort og homofili. Barna var en del av deres åndelige krigføring. Som tenåring ble Anders drillet i å overleve endetiden. For å bli kvitt sine synder ble han utsatt for eksorsisme.Hvordan går en lyslugget gutt som opplevde sin første demonutdrivelse som skremmende, til selv å drive demoner ut av andre? Hva skjer i hodet til en ung mann, som til tross for perioder med tvil og lengsel etter et «normalt» liv, blir mer og mer radikal i troen? Dette er en historie om å leve for Gud og underveis miste seg selv. En historie om hva som skal til for å bryte med alt man har trodd på.Ikke minst er det en historie om Norge, som på kort tid er blitt et multireligiøst samfunn. Har vi den viljen og kunnskapen som trengs for å se barn som ikke har det bra i religiøse miljøer?

Forfatter: Tonje Egedius: Innbinding: Innbundet: ... Hvordan går en lyslugget gutt som opplevde sin første demonutdrivelse som skremmende, ... Kjøp Jesussoldaten fra Bokklubber Pastorsønnen Anders Torp vokste opp i en pinsekarismatisk menighet som kjempet mot abort og homofili.

Som tenåring ble Anders drillet i å overleve endetiden. Jesussoldaten (Innbundet) av forfatter Tonje Egedius. Biografier og memoarer.

RELATERTE BØKER