Kunsten å dø

Kunsten å dø - Audun Myskja | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Kunsten å dø.pdf
ISBN
1373167959506

BESKRIVELSE

Audun Myskja er en av de legene i Norge som kjenner døden best. Han har fulgt utallige mennesker gjennom den aller siste fasen av livet. Gjennom dette arbeidet har han funnet en dypere forståelse av hva døden er. Hva skjer med kroppen når døden nærmer seg? Hva kan de pårørende gjøre? I tillegg til disse konkrete sidene ved døden, tar Myskja opp eksistensielle spørsmålene som døden konfronterer oss med: Finnes det et liv etter døden? Hva er det egentlig som dør?

(Første gang publisert i Forskerforum 8. oktober 2019.) Det må ha vært litt av en omveltning for folk flest da den lutherske reformasjonen var et faktum. Åpent foredrag: Kunsten å dø Tid og sted: Åpent foredrag: Kunsten å dø 28.

Tankevekkende om døden som endelig deadline, og nye måter å minnes på. (Første gang publisert i Forskerforum 8.

RELATERTE BØKER