Mannen som plantet trær

Mannen som plantet trær - Jean Giono | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean Giono
DIMENSJON
11,35 MB
FILNAVN
Mannen som plantet trær.pdf
ISBN
6223057293615

BESKRIVELSE

Jean Giono (1895 - 1970), en av Frankrikes fremste 1900-tallsforfattere, levde hele sitt liv i det norldlige Provence, der de fleste av hans mange verk også utspiller seg. I Mannen som plantet trær skildrer han hyrden Elzeard Bouffier, som har viet livet sitt til å plante trær på Provences høysletter. Det er en poetisk fabel om samspillet mellom mennesket og naturen.

Han begynte å undersøke veldig nøye bit for bit og skilt de gode fra de dårlige. I Mannen som plantet trær skildrer han hyrden Elzeard Bouffier, som har viet livet sitt til å plante trær på Provences … LES MER høysletter. Det er en poetisk fabel om samspillet mellom mennesket og naturen. Trær; Tre; Økologi; År: 2019; Noter: Jean Giono (1895 - 1970), en av Frankrikes fremste 1900-tallsforfattere, levde hele sitt liv i det norldlige Provence, der de fleste av hans mange verk også utspiller seg.

... Han har hver dag plantet trær i et område, som nå har vokst til å bli hele 5 500 000 kvadratmeter (550 hektar) stort! I skogen Jadav har plantet, bor det blant annet elefanter, nesehorn og tigere.

RELATERTE BØKER