Smøreboka; de beste tipsene til superglid og spikerfeste

Smøreboka; de beste tipsene til superglid og spikerfeste - Anders Aukland, Jørgen Aukland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Aukland, Jørgen Aukland
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Smøreboka; de beste tipsene til superglid og spikerfeste.pdf
ISBN
3986713925501

BESKRIVELSE

I denne boka får du de beste tipsene om skismøring fra to av Norges aller fremste skiløpere, brødrene Anders og Jørgen Aukland. Boka inneholder all informasjon du trenger for å gjøre skiene optimale før rennet eller treningsturen. Her er råd om hvilke ski du skal kjøpe, hvordan du steller dem, og ikke minst hvordan du smører. Med en rekke historier om egne smøresuksesser og smørefiaskoer i kjente renn gir brødrene et vell av tips om hvordan du smører for å få god glid og godt feste ved ulike vær- og føreforhold. Fremgangsmåtene er illustrert med trinn for trinn-bilder. Brødrene Anders og Jørgen Aukland kan mer enn de fleste om ski og skismøring. Med sine seirer i VM, OL, Birkebeinerrennet, Vasaloppet og Marcialonga har de et solid grunnlag for å uttale seg om hva som skal til for å gå fort på ski. Boken er skrevet i samarbeid med journalist Steinar Grini.

Boka inneholder all informasjon du trenger for å gjøre skiene optimale før rennet eller treningsturen. Kjøp Smøreboka fra Norske serier I denne boka får du de beste tipsene om skismøring fra to av Norges aller fremste skiløpere, brødrene Anders og Jørgen Aukland. Boka inneholder all informasjon du trenger for å gjøre skiene optimale før rennet eller treningsturen. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem.

I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette informasjonskapsler. ... Kjøp «Smøreboka - de beste tipsene til superglid og spiker» til en god pris på ark.no.

RELATERTE BØKER