Stockholm

Stockholm - Johan Tell, Catherine Derieux, Vincent Noyoux, Soraya De Zorzi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Tell, Catherine Derieux, Vincent Noyoux, Soraya De Zorzi
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Stockholm.pdf
ISBN
4072402234044

BESKRIVELSE

Brett ut Stockholm! Fra øy til øy, fra Gamla Stan til trendy Södermalm, fra City til idylliske Djurgården, fra Vasamuseet til ABBA-museet.Et unikt konsept: Eget utbrettskart for hvert område gjør det enkelt å orientere seg på et øyeblikk.Gatelangs gir deg også: - Topp 10 severdigheter i byen- 10 gode tips for å ta pulsen på byen- Spennende utflukter innenfor en time fra byen- 60 av byens mest kjente severdigheter tydelig markert på kartene- 150 utvalgte adresser til restauranter, kafeer, barer og butikker - Et utvalg hoteller ordnet etter pris, all den praktiske informasjonen du trenger, bl.a. byens kollektivtransport med rutenett og alle bysykkelstasjonene merket på kartene.

Dei sentrale bydelane har rundt 952 000 innbyggjarar. Stockholm, hovedstaden i Sverige, blir ofte omtalt som Nordens Venezia. Byen er bygd på 14 øyer og er omgitt av en av verdens vakreste øygrupper.

Blir du lei av storbypulsen kan du ta en av skjærgårdsbåtene og nyte livet på innsjøen Mälaren. Stockholm har en av verdens mest øyrike skjærgård med over 30.000 øyer. Stockholm er hovudstaden i Sverige og administrasjonssenter i Stockholms kommun.Byen ligg ved innsjøen Mälaren sitt utløp i Austersjøen i landskapa Uppland og Södermanland, Stockholms län.Stockholm vert utgjort av 14 øyar og holmar.Dei er bundne saman av i alt 53 bruer.Aust for byen tek skjergarden til.

RELATERTE BØKER