Funksjonell danseanatomi

Funksjonell danseanatomi - Tina Hessel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina Hessel
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Funksjonell danseanatomi.pdf
ISBN
1113305742660

BESKRIVELSE

Funksjonell danseanatomi gir nødvendig kunnskap om hvordan vi kan danse teknisk og anatomisk korrekt. Vi lærer hvordan muskler, skjelett og sener fungerer, hvilke muskler vi bruker når vi danser, og hvordan vi kan unngå skader ved å styrke de rette musklene. Denne 3. utgaven er oppdatert med ny tekst, nye tegninger og fotografier. Boka er skrevet for dansere, dansestudenter og pedagoger i alle dansestiler, men egner seg også for utøvere i kunstløp, turn, rytmisk sportsgymnastikk m.m.

Jeg har lang erfaring som dansepedagog og koreograf, og har jobbet ved flere private danseskoler og i den offentlig skolen, ved -musikk -dans og dramalinjen i mange år. Funksjonell danseanatomi, Functional Dance Anatomy Oppskriftsboka Skritt for skritt Fossilboka Tegn og symptomer på misbruk av narkotika eller andre rusmidler Lev godt med type 2-diabetes - eller bli kvitt den! 40 trivelige turer i Bærum 40 trivelige turer i Asker ... Til forsiden. 0 vare varer.

Tina Hessel (Heftet) 247 kr. Kjøp Funksjonell magetrening.

RELATERTE BØKER