Gynekologi; kort og godt

Gynekologi; kort og godt - Kari Hilde Juvkam, Hilde Beate Gudim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Hilde Juvkam, Hilde Beate Gudim
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Gynekologi; kort og godt.pdf
ISBN
2381303534071

BESKRIVELSE

Gynekologi, kort og godt, er en systematisk og praktisk fremstilling av faget gynekologi. Boken gir en lettfattelig oversikt over aktuelle gynekologiske emner og en konkret veiledning i forhold til utredning, behandling og behov for viderehenvisning. Her finner leseren nyttige nettadresser og en link til lovverk. Boken kan med fordel leses i sammenheng, men det er lagt vekt på at den skal være velegnet som oppslagsbok i en travel praksishverdag. Bokens primære målgrupper er medisinstudenter og turnuskandidater. For turnuskandidaten i distriktet er boken uunnværlig.Leger i allmennpraksis, legevaktsleger, leger i andre spesialiteter som møter gynekologiske problemstillinger, og interesserte jordmødre og helsesøstre vil også ha nytte og glede av boken.Gynekologi kort og godt, bygger på forfatternes egen utgivelse Gynekologi i allmennpraksis, Tano Aschehoug 1999.

109770 Stempel M-441 4417. 109263 Paljett PA227 stjerne turkis 9712.

ISBN 9788271124588, 2003, Geir Hegerstrøm, Kristine Aksøy Alveng Takk til styret og kvalitetsutvalget i NGF for et godt samarbeid. Veileder i generell gynekologi vil også i løpet av kort tid foreligge på App.

RELATERTE BØKER