Håndbok i grammatikk og språkbruk

Håndbok i grammatikk og språkbruk - Eva Høgberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Høgberg
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Håndbok i grammatikk og språkbruk.pdf
ISBN
6693032800076

BESKRIVELSE

Håndbok i grammatikk og språkbruk inneholder oversikter over systemer, forklaringer og eksempler og viser praktisk bruk av det norske språket. Boka kan brukes uavhengig av læreverk og er et godt supplement for kursdeltakere i norsk som andrespråk. Den vil også være et nyttig hjelpemiddel for andrespråkselever i ungdomsskolen og i videregående skole. I tillegg vil boka være en praktisk håndbok for mange lærere. Til Håndbok i grammatikk og språkbruk er det laget en nettressurs med oppgaver. Her finnes en mengde varierte øvelser knyttet til grammatikk og språkbruk som følger oppbygningen i håndboka. Nettressursen er godt egnet til selvstudium og som differensieringsmateriell.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Håndbok i grammatikk og språkbruk inneholder oversikter over systemer, forklaringer og eksempler og viser praktisk bruk av det norske språket. Boka kan brukes uavhengig av læreverk og er et godt supplement for kursdeltakere i norsk som andrespråk.

Boka kan brukes uavhengig av læreverk og er et godt supplement for kursdeltakere i norsk som andrespråk. Den vil også være et nyttig hjelpemiddel for … Kjøp Arbeidsbok til håndbok i grammatikk og språkbruk fra Tanum Følger oppbygningen i håndboka og har en rekke varierte øvelser knyttet til grammatikk og språkbruk for kursdeltakere på spor 2 og 3.

RELATERTE BØKER