Kult å sy!

Kult å sy! - Grete Gulliksen Moe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Gulliksen Moe
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Kult å sy!.pdf
ISBN
6324007635609

BESKRIVELSE

Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon- og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker.Det er mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mye er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.Se forfatterens hjemmeside www.tekstildesign.no for mer informasjon og oversikt over hvor hun holder foredrag.

... Det å sy er fantastisk morsomt, og ekstra gøy er det når det du syr er lekre og anvendelige ting du kan ta frem og bruke igjen og igjen.

Gardinstoffer og mange av stoffene som blir produsert i Europa, ... Kjøp 'Kult å sy, interiør, vesker, klær' av Grete Gulliksen Moe fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Innbundet | 9788202533458 Kult Å sy - interiØr, vesker, klÆr.

RELATERTE BØKER