Langsang

Langsang - Aina Villanger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Villanger
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Langsang.pdf
ISBN
4178265381348

BESKRIVELSE

Aina Villanger skriver i denne samlingen fram en subjektiv og energisk skapelsesberetning. Språket er hjemmesnekra, unormert, muntlig, med røtter i Grenlandsområdet, og opptrer som en egen instans; et "ru" forteller en kjent historie på en organisk, kroppslig måte. Ord og setninger skytes ut og blir til bilder i et tredimensjonalt, visuelt og lydlig språk.

Kategori: Lyrikk. Isbn 9788249508877 "Langsang - et flytans habitat" av Aina Villanger - Se omtaler, sitater og terningkast.

Det har vært en fryd å lese denne boken - den er en forfriskende gjenoppdagelse av en skammelig glemt sjanger. Bestill Morgenbladet nå - få 50% rabatt! Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Nå vil vi ha noe italiensk på bordet! Søker du etter et måltid du garantert blir mett av, så må det bli lasagne.

RELATERTE BØKER