Ny i Norge: arbeidsbok

Ny i Norge: arbeidsbok - Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Ny i Norge: arbeidsbok.pdf
ISBN
5565580090296

BESKRIVELSE

Ny i Norge er et begynnerverk i norsk som andrespråk, og er et av de mest brukte læreverkene de siste tiårene. Verket er beregnet på voksne innvandrere som følger opplæring på spor 2 og 3. Det dekker nivåene A1 og A2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til norskprøven nivå A1. Ny i Norge tar utgangspunkt i en kommunikativ undervisningsmodell, og følger en systematisk oppbygning med gradvis introduksjon av vokabular, språkfunksjoner og grammatikk. Verket omfatter også integrert samfunnskunnskap om dagens Norge. Bøkene har et moderne uttrykk og er gjennomillustrert med utstrakt bruk av fotografier. Ny i Norge består av: - Tekstbok - Arbeidsbok - Lydbok (elev-CD til tekstboka) - Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) - Lærerveiledning - Lærer-CD - Gratis nettressurs for elev og lærer - Ordlister på 26 språk Ny i Norge bygger på Gerd Mannes tanker om språkopplæring, og er revidert av Gölin Kaurin Nilsen. Nilsen har lang undervisningserfaring innen språkopplæring for innvandrere og har utgitt flere læreverk, blant annet Norsk nå!, Nøkler til Norge og Mer norsk.

Denne nettsiden er spesielt tilpasset personer som har kommet til Norge gjennom familiegjenforening eller familieetablering med en norsk statsborger. Ny i Norge : tekstbok : Arbeidsbok Ny i Norge består av: - Tekstbok - Arbeidsbok - Lydbok (elev-CD til tekstboka) - Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) - Lærerveiledning - Lærer-CD - Gratis nettressurs for elev og lærer - Ordlister på 26 språk Ny i Norge bygger på Gerd Mannes tanker om språkopplæring, og er revidert av Gölin Kaurin Nilsen. Ny i Norge består av: - Tekstbok - Arbeidsbok- Lydbok (elev-CD til tekstboka) - Øvinger i lytteforståelse (bok og CD)- Lærerveiledning - Lærer-CD - Gratis nettressurs for elev og lærer- Ordlister på 26 språk Ny i Norge bygger på Gerd Mannes tanker om språkopplæring, og er revidert av Gölin Kaurin Nilsen. Ny i Norge. Praktiske opplysninger fra offentlige etater.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Ny i Norge: praktiske opplysninger fra offentlige etater. Dette er både et hefte og et nettsted med grunnleggende informasjon til nye innbyggere.

RELATERTE BØKER