På skiva

På skiva - Bente Wemundstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Wemundstad
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
På skiva.pdf
ISBN
4007026140021

BESKRIVELSE

«Jeg har regnet ut at jeg hittil i livet har smurt 20 000 brødskiver ... Da kommer behovet for enkle oppskrifter på godt og sunt pålegg. Helt hjemmelaget, for da blir også sjokoladepålegg sunt.» - Bente Wemundstad, forfatter, journalist, fembarnsmor, bestemor og blingsesmører. Hjemmebakt brød med nyrørt jordbærsyltetøy. Ekte leverpostei som er så full av smak at den kan serveres til fest. Hjemmelaget sjokoladepålegg til late helgefrokoster, og verdens enkleste kokte skinke til matpakka. I denne boka får du over 70 oppskrifter på pålegg og brød du kan lage selv. Enkelt, godt og sunt!

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788243010758 På skiva Bente Wemundstad (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall . Kjøp.

Har du smakt smoothie på brødskiva? Neppe. Nå lanserer Lerum verdens første smoothie som pålegg.

RELATERTE BØKER