Sporvekslingsmordet

Sporvekslingsmordet - Hans Olav Lahlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Lahlum
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Sporvekslingsmordet.pdf
ISBN
3746769815040

BESKRIVELSE

En 17 år gammel skiløper blir funnet skutt i sporet under siste etappe av en stafett i Holmenkollen. Udåden skjedde i åpent lende, men uten vitner. Politietterforskeren Kolbjørn "K2" Kristiansen har fått en ny brysom sak å bryne seg på. Sporvekslingsmordet er en tankevekkende familiehistorie om et adoptivbarn fra 1970-tallets Norge, og samtidig et nytt klassisk krimmysterium i serien om K2 og Patricia.

Udåden skjedde i åpent lende, men uten vitner. Politietterforskeren Kolbjørn 'K2' Kristiansen har fått en ny brysom sak å bryne seg på. Sporvekslingsmordet er en tankevekkende familiehistorie om et adoptivbarn fra 1970-tallets Norge, og samtidig et nytt klassisk krimmysteri Udåden skjedde i åpent lende, men uten vitner.

CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt. Forlag: Kjøp Sporvekslingsmordet fra Tanum En 17 år gammel skiløper blir funnet skutt i sporet under siste etappe av en stafett i Holmenkollen.

RELATERTE BØKER