Tid for kjærlighet

Tid for kjærlighet - Dagfinn Hov | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagfinn Hov
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Tid for kjærlighet.pdf
ISBN
9767673288176

BESKRIVELSE

Vi lever i en stressende hverdag i en stadig kamp mot klokken. Nå er det tid for å be sine kjære til et godt måltid. Nå er det Tid for kjærlighet! Dette er en bok full av stemning og god mat- med mer enn 90 oppskrifter.Årets flotteste gave til en du er glad i.Boken er skrevet av Dagfinn Hov, forfatter av Den erotiske kokebokenog kokeboken Flørt. Bøker som til sammen har solgt mer enn 50 000 eksemplarer i bokhandelen.Matfotografiene er tatt av fotograf Morten Brun, og stemningsfulle naturfotografier og portretter er tatt av forfatteren selv. Sammen skaper tekst, bilder og oppskrifter en vakker ramme rundt måltidet.

Men den vakre Gemini Bartholomew utfordrer ham - og vekker hans interesse. Problemet er at «for alltid» ikke inngår i hans vokabular, og Gemini er en kvinne som ikke nøyer seg med noe mindre.

«Tid for kjærlighet» Artikkeltags. skråblikk; Av Line Horntveth.

RELATERTE BØKER