Evas sju døtre

Evas sju døtre - Bryan Sykes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bryan Sykes
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Evas sju døtre.pdf
ISBN
4699058220263

BESKRIVELSE

Forfatteren gir en beskrivelse av sin pionerforskning på et bemerkelsesverdig gen som nedarves fra mor til datter, og som forblir uendret fra generasjon til generasjon. Ved å undersøke DNA-prøver fra hele verden, kommer han frem til at de aller fleste kvinner med europeisk opprinnelse nedstammer fra en av bare sju kvinner som levde for titusener av år siden. Gjennom fortellinger om våre sju genetiske formødre gir Sykes oss et innblikk i genetikkens versjon av vår egen fortid. I tillegg er boken en personlig beretning om spenning og skuffelser i en forskers liv, om vitebegjær og tilfeldigheter på vei mot ny og revolusjonerende kunnskap om oss selv og genene våre. Med register.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Bryan Sykes: Evas sju døtre (Faktabøker) listet siden 28.05.2020 15:42 Evas sjus døtre, en fortelling om være genetiske formødre. Innbundet bok 264 sider, utgitt 2003.

Beskrivning. Forfatteren gir en beskrivelse av sin pionerforskning på et bemerkelsesverdig gen som nedarves fra mor til datter, og som forblir uendret fra generasjon til generasjon. Fra "Ikke gi deg, jente" 2013 EVAS DØTRE (Hanne Krogh/Hanne Sørvaag) Skyggen fra en heksedans Halen fra en hulder Sang fra en sirene - like ved Kjærtegn av vingestrøk Fra den som fløy forbi Krusninger i vannet - fra en havfrue Fra evig tid Hemmelig Hvem er Inbunden, 2001.

RELATERTE BØKER