Glasshjerte

Glasshjerte - Torkil Damhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Glasshjerte.pdf
ISBN
4455154453947

BESKRIVELSE

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp.Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett.Mens Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen.Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er.Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, han fikk prisen for årets beste kriminalroman både i 2011 og i 2016.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet, CD, Heftet | 9788202560300 Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina.

Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten. Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, ... Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den.

RELATERTE BØKER